vineri, 2 martie 2012

PLANTATII SPECIALE

plantatiile speciale devin tot mai interesante deoarece consumul de diferite fructe creste permanent si oferta este mica. Plantatiile speciale pot fi o afacere de familie care poate sa asigure un trai decent. De multe ori ajung suprafete mici pentru obtinerea unui venit bun. 
CITITI MAI MULTE AICI

ANIMALE SI PASARI DIN IMPORT

va oferim animale si pasari din import la preturi convenabile. Animalele se aduc pe baza de comanda, la preturi rezonabile, oferta completa puteti vedea accesand linkul de mai jos
CLICK AICI PENTRU OFERTA COMPLETA

CUMPARA PRODUSE DIRECT DE LA PRODUCATOR

In acest blog, dorim sa adaugam cat mai multi producatori agricoli, astfel Dvs puteti cumpara in zona Dvs diverse produse direct de la fermier. Rugam pe producatorii interesati sa ne trimita o scurta prezentare pe mail si noi vom posta prezentarea in mod gratuit. agricoleinternational@gmail.com
VANZARE DIRECT DE LA PRODUCATOR - CALITATE MAXIMA SI PRET ADECVAT

CUSTI PENTRU PASARI SI ANIMALE

pe acest site gasiti custi pentru pasari si animale la pret de fabrica cu livrare in toata tara.
custi de preprlite
custi pentru gaini ouatoare
custi de iepuri
custi pentru chinchila
custi pentru papagali
custi de expozitie
custi de transport animale si pasari
custi pentru porumbei
PENTRU OFERTA DE CUSTI CLICK AICI

VACI DE RASA DIN IMPORT

oferta noastra contine vaci din import Austria si Germania cu livrarea in Romania cu toate certificatele aferente. comanda se poate face incepand cu un numar de 5 bucati. avem rase de vaci pentru carne, vaci pentru lapte si rase mixte. ACUM VA PUTEM OFERI SI VANZARE CU PLATA IN RATE CU UN AVANS MINIM DE 30%
VACI DIN IMPORT - CLICK AICI

MULT MAI MULTE LINKURI AGRICOLE

daca dati click pe linkul de mai jos, veti gasi si mai multe idei si oferte din domeniul agriculturii si zootehniei, care pot fi transformate in afaceri profitabile. de multe ori nu este nevoie de investitii foarte mari si se pot obtine venituri foarte bune mai ales in mediul rural.
cu crestere de animale si pasari mai deosebite sau cu plantatii speciale aveti posibilitatea de a valorifica produsele mai usor, deoarece nu exista atata concurenta pe piata.
CLICK AICI

DESPRE PASARI

pe acest blog vom incerca sa va oferim periodic informatii despre diferite rase de pasari, care se cresc sau in captivitate de catre crescatori de hobby, sau in ferme. 
MAI MULTE DESPRE PASARI - CLICK AICI

IEPURI DE RASA - O AFACERE CU VENITURI SUBSTANTIALE

cresterea de iepuri in Romania este o afacere care inca trebuie exploatata si ofera posibilitatea de obtinere unor venituri substantiale fara cheltuieli mari. 
CLICK AICI PENTRU OFERTA DE IEPURI

UTILAJE AGRICOLE SECOND HAND

oferta noastra de utilaje agricole second hand cuprinde un stoc de peste 2000 de utilaje care sa afla in Austria la partenerii nostri cu care colaboram. daca sunteti in cautarea unui utilaj, va rugam sa ne contactati prin email - agricoleinternational@gmail.com si noi vom incerca sa va facem cea mai buna oferta.
O PARTE DIN OFERTA VEDETI AICI!

ANIMALE SI PASARI

pe acest blog vom incerca sa postam mereu informatii actualizate despre orice fel de pasari si animale, astfel sa oferim crescatorilor sau iubitorilor de animale mai multe informatii. 
CLICK AICI PENTRU MAI MULTE INFORMATII

TRACTOARE NOI SI SECOND HAND

oferta noastra de tractoare noi si second hand consta in:
tractoare noi din urmatoarele marci:
BELARUS
LANDINI
SAME
FENDT
DEUTZ FAHR
STEYR
VALTRA
MASSEY FERGUSON
MERLO
WEIDEMANN
CASE
tractoare second hand, cu un stoc de peste 1000 bucati la partenerii nostri din Austria. 
daca sunteti in cautarea unui tractor, apelati cu incredere si noi vom incerca sa va facem cea mai buna oferta
CLICK AICI PENTRU OFERTA

AFACERI ALTERNATIVE PENTRU AGRICULTORI

daca vei planta numai porumb sau grau cum fac toti fermierii nu vei obtine niciodata castig!
ideea noastra merge spre agricultura si zootehnia alternativa, care poate fi facuta pe langa agricultura traditionala si aduce venituri substantiale.
VEDETI MAI MULTE POSIBILITATI AICI!